joi, 24 martie 2011

Au început înscrierile

1000 de români pasionaţi de fotbal, peste 2000 de km şi peste 40 de zile de desfăşurare, acestea sunt coordonatele Drumului Mingii.
Cei 1000 de romani, sustinuti de legende ale fotbalului romanesc precum Balaci, Belodedici, Cartu, Camataru si Bumbescu îşi vor dovedi ataşamentul faţă de valorile Fotbalului Adevărat mergând câte 2,5 km cu mingea la picior. De pe margine îi vor susţine toţi cei care cred în fotbal.
Ne oprim din mers la Finala Cupei României, unde unul dintre cei 1000 va fi cel care va da pasa de start alături de legende. Astfel, suporterii vor arăta unei ţări întregi că îşi doresc fairplay, dedicare şi pasiune atât pe teren, cât şi în tribunele stadioanelor.
Am dat startul înscrierilor pe 16 martie, iar primul participant va porni la drum pe data de 16 aprilie, din Timişoara către Lugoj. Drumul Mingii va trece prin oraşele Timişoara, Craiova, Piteşti, Brăila, Galaţi, Piatra Neamţ, Bistriţa şi se va opri la Braşov pe data de 25 mai.
Cei care doresc să ia parte la Drumul Mingii sunt invitaţi să se înscrie pe site-ul www.fotbaladevarat.ro. Ce trebuie să faci pentru a fi unul dintre cei 1000 de participanţi?

 • Creează-ţi un cont
 • Completează profilul cu datele cerute
 • Alege tronsonul pe care vrei să participi 
 • Scrie motivaţia pentru care vrei să să te alături cauzei
 • Promovează-ţi profilul şi strânge puncte

Toţi ne dorim Fotbal Adevărat!

                                                                                    Guest Writer: chinezu.eu.

   <<< Pentru mai multe detalii intrati pe chinezu.eu>>>
                                                                                                

6 comentarii:

 1. Salut ,daca esti deacord cu un schimb de link ,te rog adauga pe site-ul tau ,linkul http://www.jocuri-masini.in/category/6/Jocuri-fotbal cu titlul Jocuri fotbal ,apoi astept datele site-ului tau ,ca sa te adaug pe jocuri-joculete.org pr3 .
  Iti multumesc !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. imi cer scuze pt ca va raspund cu o asa intarziere, dar din pacate abia acum am sesizat comentariul dumneavoastra, si nici blogger nu m-a anuntat. am intrat pe acel link, dar nu am vazut nici un joc legat de fotbal. trebuie sa aiba legatura cu sportul ca sa il adaug. nu cer neaparat sa imi adaugati linkul pe pagina d-voastra, eu o fac din curoazie, dar daca doriti sa o faceti eu unu nu am nimic impotriva.

   Ștergere
 2. Buna
  Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-lantul-amintirilor.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice).
  Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
  Va doresc toate cele bune.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. domnul iacob, imi cer scuze si afata de dumneavostra pt intarzierea cu care va raspund, dar din pacate abia acum am vazut comentariul. ok, v-am vazut linkul, contine sport, deci il adauga pe aceasta pagina. in trebarea mea pt d-voastra este, unde doriti sa il adaug, in blogrol sau pe pagina aceasta?

   Ștergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere